Mati
  • Keluar dengan awek bolehh . Isi minyak kereta boleh . Beli barang mahal2 boleh . Hutang tak boleh

  • Mula2 nak mintaa baik sopan cakap . Dah minta bayar , ya allah rasa mcm aku ni yg berhutang

  • Mintak hutang terus tak online

  • RT: i gave you rm10, he gave you rm20, you felt he was better just because he gave you more, but he had rm200 and all i had was…

  • RT: Tak cantik mcm other girls, it’s okay. Asalkan tak kacau hidup orang. Daripada cantik tapi busuk hati, iri hati nak buat apa.

  • RT: Damn it! Ingatkan letting my lil brother bela kucing jantan, we don't have to deal with lil kittens. I'm expecting our cat to…

  • RT: Bersyukur jugak lah masa2 remaja aku dibesarkan dengan Maria Eleena, Mat Lutfi & Anwar Hadi, selalu ada pengisian,tak corr…

  • RT: Kahwinilah lelaki yg boleh control ego & rasa marah. Kahwinilah lelaki yg tak pernah tinggi suara kt kau. Kahwinilah lelaki…

  • RT: Tuhan, kalau dah tiba masanya untuk aku merasa semula cinta manusia, berilah petunjuk. aku tahu pasti ada seseorang yg laya…

  • RT: Penat pakai cantik cantik tapi semua orang tak reti tangkapkan gambar properly haih takpe lah

  • RT: Question 1 Apa paling seram dalam membina keluarga sendiri ? Answer Tersalah pilih suami, gagal mengimamkan solat, kur…

  • RT: Forgiving someone is easy, but being able to trust them again is a totally different story.

  • RT: The saddest people try their best to make people happy. they know what it’s like to feel worthless, they don’t want anyone…

  • RT: “Sometimes we just need a hug. A hug where someone wraps their arms around you so tight and assures that everything will…

  • RT: ; A humble person is not someone who thinks he’s nothing. A humble person knows he’s something, but he recognises God as the…

  • RT: Bro, nak bagitahu ni. Perempuan memang susah nak give up. Tapi, sekali dia give up, there's no second chance for you bro.

  • RT: Salam Twitterjaya. Me and my partners just started our own construction company that specialize in ID design and build. C…

  • RT: What i want? I want: Clear Skin ✋🏻 Clear Eyesight 👀 Clear Mind 🧠 Clear Environment 🌳 High Grades 💯 Happy Heart 💕…

  • RT: Don’t listen to what people say, watch what they do

  • RT: I wish, i can apologize to every single soul i've accidentally hurt or wronged. Wallahi, i would never want to hurt someone…