RT @aprtirana: Falenderojmë Milena Saukun e cila s

RT @aprtirana: Falenderojmë Milena Saukun e cila sëbashku me të bijën, i dhuruan një pemë qershie 🌺 Shtegut të Qershive në Parkun e Madh të…

 • 16 Mar

  RT: Fëmijët janë ata që gëzojnë më shumë në ditët e festave! Dita e Verës erdhi dhe te Këndi i Lojërave te Parku i Madh i Liqeni…

 • 16 Mar

  RT: Te te jape lali nje verore? ⚪️🔴🦋🌺😍 https://t.co/b5zAOACjY7

 • 16 Mar

  RT: Teatri i Kukullave solli për vogëlushët shfaqjen e njohur ''Kësulkuqja''!🤗Gjithashtu, Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë…

 • 16 Mar

  RT: Sa bukur kur vogëlushët bëhen pjesë e kontributit për qytetin! Faleminderit nxënësve dhe stafit të shkollës "Viktor Hygo" që…

 • 16 Mar

  The view from here 🍃🌿 https://t.co/y77jrrmszb

 • 16 Mar

  RT: Rinisim aktivitetet te Fushat Multisportive!😀Ndeshje emocionuese ⚽️ të zhvilluara mes Klubit Albanët, Internacional, Ekipit…

 • 14 Mar

  RT: Parku i Madh pret Ditën e Verës, sivjet edhe më i pastër e më i sistemuar, më i madh me zonat e rrugicat e reja, më i ndriçu…

 • 14 Mar

  RT: Mirëdita Tirana për Ditën e Verës te Parku i Madh! 😍🌸🎉🍏🥦 Aktivitete, hare e rekreacion në natyrë pa fund, jetesë aktive, arg…

 • 14 Mar

  Gezuar ditën e Verës 🌸 https://t.co/69mU2Q0JoQ

 • 14 Mar

  RT: nga Parku i Madh i Liqenit! Festojmë ardhjen e verës me ritmet e Bandës së Qytetit! 😀🌻🏵🎈🥁🎶🌞🎺🎷