RT @aprtirana: Erjola Xheka jeton në Firence por ❤

RT @aprtirana: Erjola Xheka jeton në Firence por ❤️ e saj është në Tiranë. Bashkë me nënën e saj, mbollën një selvi te Parku i Madh.🌳Të lum…

 • 9h

  RT: Një e Shtunë ndryshe! 😋🍅🙏 Merr familjen e miqtë, se ndihmojmë dhe zonën! Pazari bio, Koncert, Parashuta, Gatime, Baxho e vog…

 • 9h

  RT: Momente nga Nata e Gjelbër zhvilluar në mbrëmjen e 15 Shtatorit - Peza N'Fest 2018! Kamping 🏕️, piknik 🥪, kinema nën yje 📽️…

 • 13 Sep

  RT: Kolegët tanë kujdesen me përkushtim për të mirëmbajtur përditë Parkun "Rinia" si një nga parqet me të frekuentuara e të dash…

 • 6 Sep

 • 24 Aug

  RT: Eja në lëndinën jugore të Parkut të Madh, në datat 1-2 Shtator e merr me vete balonën tënde, ose eja ta ndërtojmë bashkë!…

 • 24 Aug

  T h e V i e w F r o m H e r e 😍 https://t.co/zE6oPZrHx4

 • 22 Aug

  RT: Krenarë për kolegët që dedikuan ditën pushim të festës së Kurban Bajramit 100 familjeve në nevojë në Nj. Adm. Bërzhitë dhe 4…

 • 19 Aug

  RT: Mirëmbajmë Fushat Multisportive në Parkun e Madh. Loja e sporti në natyrë për vogëlushat e Tiranës nuk duhet të ndalë asnjë…

 • 15 Aug

  RT: Me Pikason e vogel 👨‍🎨 Jo te gjithe vogelushet kane pasur mundesi te pushojne prane detit! Per 3 muaj organizo…

 • 15 Aug

  RT: WoMen in Black 😎 Sh mirenjohes per gjithe skuadrat tona te Parqeve e Qendrave Sociale - e kaluan veren ne kampet per femi…