@nazrinfaris @edjunaidi Hollywood punya mi kari pu

@nazrinfaris @edjunaidi Hollywood punya mi kari pun aku rasa sedap dah. Abang Ed ada nak tambah?

  • 9m

    Sebenarnya common sense sangat dua benda ni tatau kenapa orang susah sangat nak brain

  • 16m

    Semua salah tweet makwe Tabung Haji kau lah! Dah aku tak boleh peluk Izara Aishah!

  • 24m

    RT: Manifesto untuk - Bahagian 1 Calon No. 2 Presiden UMNO 5. Menambah satu jawatan Naib Presiden yg dipe…

  • 26m

    Weh esok dah Jumaat aaaaa lajunya masa berlalu 😩😩😩

  • 46m

    RT: Stretching back to? BN was in power for quite sometime. And you have called them corrupt from even Tun’s time. Will you go b…

  • 47m

    First time aku makan dulu rasa biasa je. Tadi rasa sedap betul

  • 51m

    RT: Manifesto untuk - Bahagian 1 Calon No. 2 Presiden UMNO 4. Menubuh majlis yg dianggotai para profesion…

  • 51m

    RT: Manifesto untuk - Bahagian 1 Calon No. 2 Presiden UMNO 2. Tiada lagi usul menghalang pertandingan unt…

  • 51m

    RT: Manifesto untuk - Bahagian 1 Calon No. 2 Presiden UMNO 1.Pemilihan UMNO setiap 3 tahun dan tidak bole…

  • 52m