perempuan yang selalu emosi
  • Lapar....

  • RT: KORANG TENGOK COUSIN AKU NI. BADAN BESAR TAPI DIA PUNYA TAKUT DENGAN KUCING MA SHAA ALLAH 🤦‍♂️ https://t.co/Yi2n1K7GJe

  • RT: Sambungan, https://t.co/rorDXv9bNK

  • RT: Kawan lama aku share, “Roommate yang baik, kita sendiri kena jadi yang terbaik. Kena ada common sense” https://t.co/kxl9

  • RT: Emotionally: I'm done Mentally: I'm drained Spiritually: I'm dead Physically: I smile

  • RT: Satu je aku nak tahu, kenapa ada gambar aku dalam group whatsapp korang!? https://t.co/ojSEOWvo0m

  • RT: I swear, being replaced hurts more than a break up.

  • RT: Walau apa-apa pun jadi, jangan buat lawak tentang : 1. Mak ayah seseorang 2. Berat badan seseorang 3. Masalah/tekanan…

  • RT: pernah tak rasa nak lari dari semua orang? bawak diri jauh dari sini, jauh dari semua orang yang selalu menyakitkan hati

  • Dh jom tdo. Esk intern. Hm pishang laaahai

  • Done iron tudung utk seminggu.

  • RT: Hello Malaysia , presenting your low class pussyhunter and tweetfamous ass licker . (Rated 18SX thread) Lets s…

  • RT: https://t.co/ng0BvozUk6 [sambung thread] sorry thread putus. Delete info dia. Bagi chance lah dia hidup. Siapa yang ada mas…

  • RT: Pukimak si ni mmg haramjadah. Dulu dia buka aib aku dekat tweet dia. Habis malu aku satu keluarg…

  • RT: Mari mulakan dengan cerita aku. Kenapa aku buat semua ni ? sebabnya anjing ini telah menyebarkan aib kawan aku sampai masuk…

  • RT: berhenti berharap - sheila on 7 kotak hati - hujan bukti - virgoun bernafas tanpamu - lyla rapuh - nastia dan... - shei…

  • RT: Dilema seorang fresh grad. Bila dpt job, gaji rendah dari yg dipinta. Nak tolak, dah tiada pilihan lain. Maka, terima jer l…

  • RT: Bodohnya gaduh dengan gf lepastu chat dengan perempuan lain konon nak tenangkan jiwa. Eh tolong gi mampos.

  • RT: Sape nk buat polaroid sendiri boleh je sebenarnye, simple je, just use these 3 things only : 1. Laptop 2. Glossy paper 3. Pr…