RT @DenaBahrin: Yes IT'S WRONG.BUT,kita pun takyah

RT @DenaBahrin: Yes IT'S WRONG.BUT,kita pun takyah maki hamun.Teruk kesian kat budak tu pun, of course mak dia seumur hidup dihantui rasa b…

  • 45m

    astaghfirullah Allahuakbar kena buat proposal jadah apa pulok ni i wanna cry

  • 1h

    lelaki. perempuan dah sayang kau jangan buat taik ya https://t.co/ucKx5KLB6w

  • 1h

    RT: Ustazah, Macam mana nak sebut ث? Ustazah: https://t.co/0gju8qY50i

  • 1h

    bakpela suka sangat claim gini. we're all under the same sky kan https://t.co/PpWYZPKLgY

  • 1h

    ni khai ke...? https://t.co/CaCOCoNqO8

  • 2h

    so happy for u & for ur wife 💘 https://t.co/V8Pz9ZzhWL

  • 2h

    RT: baca replies sini, ramai tak tahu why plastic straw kena ban.... Either jenis baca headline or tak amik aware apa berlak…

  • 2h

    RT: Deepavali 2014, me and my friends went up Batu Caves. Seeing worshipers going up bare foot we decided to do the same thing…

  • 2h

    RT: Terengganu telah berjaya mengesahkan tempat sebagai Juara Keseluruhan Tahniah kepada semua atlet dan pasuk…

  • 2h

    RT: he might be the chef though. please stop assuming. https://t.co/KkZG1ahQuQ