RT @itweetje_: Hi semua, comel tak ELEPHANT PILLOW

RT @itweetje_: Hi semua, comel tak ELEPHANT PILLOW ni 🐘😍 boleh jadi bantal, boleh buat peluk, boleh gomol gomol semua boleh😜 rt & tag kawan…

  • 17s

    RT: SAVING LEBIH RM20K HANYA KERJA SECARA ONLINE! . . Saya nak kongsikan pada anda 1 bisnes yg dilakukan oleh sorang kawan…

  • 14m

    RT: Astaghfirullah for the past 😔

  • 32m

    RT: hi guys , saya menyediakan servis paid rt & paid review serendah RM5. dm me for detail . first ask first serve . RT untuk rez…

  • 44m

    RT: 4 HELAI BLOUSE HANYA RM100 . . POS : RM10SM | RM15SS . Banyak lagi corak,korang boleh follow ig dorang. IG : GEROBOKBAAJU ht…

  • 47m

    RT: Sobella solawa dah keluarkan warna untuk raya haji girls! Warna warna bold gittuw 🔥 Boleh whatssap ain 0173243902/@nnnia_…

  • 47m

    RT: In my life, I've lived, I've loved, I've lost, I've missed, I've hurt, I've trusted, I've made mistakes, but most of all, I'…

  • 49m

    RT: ha cakap single tapi semua lelaki kau nak . ha tepokkkkk

  • 49m

    RT: Takde letakkan secebis harapan pun sesiapa. Kalau boleh nak KAWAN je sampai KAHWIN. Itupun kalau BOLEH lah. Tak boleh takpe…

  • 50m

    RT: Kenapa aku tak like gambar couple except married couple? Sebab aku ada terbaca yang kalau kita like gambar gambar couple ni…

  • 1h

    RT: Harga Vs round bottle Rm30.00 exc limited n new edition beza RM5.00 sahaja * kuantiti limited 💅 sapa cepat dia dpt🤗 Boleh w…